ANKARA / POLATLI - Sevim Aras Anaokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası'nda,öğrencilerimize "Afete Hazırlık” konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla bilgilendirme eğitimleri yapılmış ve ilçe genelinde eş zamanlı olarak 'Deprem Tahliye Tatbikatı'yapılmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Hacivat ve Karagöz etkinliği yapıldı.Çocuklar ve aileleriyle Nasrettin Hoca Fıkraları hazırlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Çocukla Çocuk Oluyorum'' projesi kapsamında Polatli Şehit Can Çalışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Sayın Saliha Serpil Sürücü Sevim Aras Anaokulu'nda misafirimiz olarak hikaye okudu,parmak oyunu oynatti ve ritim çalışması yaptırdı.Ögrencilerimiz bu süreçte çok eğlendi.Emekleri için kendisine teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkileşimli Kitap Okuma etkinliğimizde ''Büyüteç'' adlı hikaye kitabı,öğretmenlerimiz Emine GÜMÜŞTEKİN ve Müberra KARAKOÇ tarafından okunarak,içerisinde geçen nesneleri çocuklar,önce büyüteç olmadan daha sonra büyüteçle inceledi.Bilinmeyen kelimeler belirlenerek Bilinmeyen Kelime Kutumuza atıldı.Öğrencilerimiz etkinlik sırasında çok eğlendiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aile Buluşmaları kapsamında öğretmenlerimiz Hatice SÜRMECİ ve Münevver KURŞUN velilerimizi çocuklarla birlikte etkinlik yapmak için davet etti.Veliler ve öğrenciler birlikte resimlerle hikaye oluşturma etkinliği yaptı.Çocuklar tarafından oluşturulan hikayeleri velilerimiz daha sonra sınıfta çocuklara okudular.Hikayeyle ilgili sanat etkinliği yaptılar.Etkinlik sürecinde veliler,çocuklar ve öğretmenlerimiz çok eğlendiler.Katılımları ve emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aile Buluşmaları kapsamında öğretmenlerimiz Emine GÜMÜŞTEKİN ve Elif AKDERE velilerimizi çocuklarla birlikte etkinlik yapmak için davet etti.Veliler ve öğrenciler birlikte resimlerle hikaye oluşturma etkinliği yaptı.Çocuklar tarafından oluşturulan hikayeleri velilerimiz daha sonra sınıfta çocuklara okudular.Hikayeyle ilgili sanat etkinliği yaptılar.Etkinlik sürecinde veliler,çocuklar ve öğretmenlerimiz çok eğlendiler.Katılımları ve emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Öğretmenlerimiz Elif AKDERE ve Emine GÜMÜŞTEKİN etkileşimli kitap okuma faaliyeti için Türkçe/Dil Etkinliğine velilerimizi gözlemci olarak davet etti.Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' Aile Buluşmaları kapsamında veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.Velilerimizi proje hakkında bilgilendirdik.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı okulumuzda bir çok etkinlikle coşkuyla kutlandı.

Velilerimizin yiyecek ikramlarıyla başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerle devam etti. Programımız sonunda  okulumuzun iki öğrencisi akıllı saat hediyelerine kavuştu.

Okulumuzda Tip1 Diyabet Eğitimi yapıldı.